Κώστας Τζιούμης: «Στεκόμαστε στο πλευρό των χωριών μας, ακούμε τις τοπικές κοινωνίες»

26/09/2023

Χωριά της Δημοτικής Ενότητας Βαλτετσίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης και εκ νέου υποψήφιος κ. Κώστας Τζιούμης, συνοδευόμενος από υποψήφιους  δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, οι οποίοι συζήτησαν  με κατοίκους για θέματα που απασχολούν την περιοχή τους.

Αξίζει ενδεικτικά να αναφερθεί ότι η δημοτική αρχή έχει προχωρήσει σε μια σειρά από έργα, όπως το Πνευματικό Κέντρο στο Αθήναιο, την πλατεία Βαλτετσίου, τη συντήρηση ανεμόμυλων και καθώς και τις παρεμβάσεις κοινοχρήστων χώρων στο Βαλτέτσι, τη διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων στην Αγριακόνα, τις τσιμεντοστρώσεις στην κοινότητα Λιανού και τη συντήρηση αγροτικής οδοποιίας στο σύνολο των χωριών της δημοτικής ενότητας. 

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, σημειώνει: «Σταθερά, η δημοτική μας αρχή στέκεται στο πλευρό των χωριών μας.

Ακούμε τις τοπικές κοινωνίες και με βάση τις δυνατότητες του δήμου μας, επιλύουμε διαρκώς προβλήματα, μέσα από έργα και παρεμβάσεις.

Είχαμε μία ουσιαστική συζήτηση για θέματα τα οποία αφορούν τη δημοτική ενότητα Βαλτετσίου και το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε σε όλες τις δημοτικές μας ενότητες.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μας, δεν διαχωρίσαμε την πόλη από τα χωριά μας, γεγονός που αναγνωρίζεται από τους συνδημότες μας».