Κωνσταντίνος Μαλιφούκας

Γεννήθηκε το 1993 στην Τρίπολη όπου και μεγάλωσε και δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στην ατομική επιχείρηση ΜΑΛΙΦΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ – ARCADIAN FINANCIAL CONSULTANTS.

Έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών.

Επιπλέον, έχει κάνει σπουδές στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών «Εφαρμοσμένη Οικονομική και Χρηματοοικονομική» με κατεύθυνση «Δημόσια Ελεγκτική» και εστίαση σε: International Public Sector Accounting Standards (IPSASB), International Auditing and Assurance Standards Board (IAASB).

Ο Κωνσταντίνος από φοιτητής ήταν ενεργός και ασχολήθηκε με τα κοινά και, αρχικά ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και στη συνέχεια ως Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Φοιτητικού Συλλόγου και Υπεύθυνος Δ.Α.Π-ΝΔΦΚ Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Πάντα ενεργός, ευαισθητοποιημένος πολίτης και με ιδιαίτερη αγάπη για την πόλη του, ελπίζει μέσα από τη συμμετοχή του στα κοινά να συμβάλει στο καλό και στην περαιτέρω πρόοδο του Δήμου Τρίπολης.

Στόχος του είναι να γίνει η Τρίπολη μία πόλη η οποία θα κρατά τους νέους και θα αποτελεί πρότυπο ανάπτυξης, επιχειρηματικότητας και φιλοξενίας όλων των επισκεπτών της, έτσι ώστε να συνεχίσει την αναπτυξιακή της τροχιά.

Ο Κωνσταντίνος υπόσχεται Νέες, Φρέσκιες, Εφαρμόσιμες, Ρεαλιστικές ιδέες και πολλή όρεξη για δουλειά.