Χρήστος Χαρβάτης

Ο Χρήστος Χαρβάτης είναι Οικονομολόγος-Λογιστής.

Γεννήθηκε το 1979, έχει καταγωγή από το Παρθένι Κορυθίου και μεγάλωσε στην Τρίπολη.

Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Μπουρεξή.

Έχει σπουδάσει σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο Οικονομικά με ειδικεύσεις Λογιστική, Χρηματοοικονομική και Περιφερειακή Ανάπτυξη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ).

Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΟΕΕ) και κάτοχος Άδειας Λογιστή Α’ Τάξης.

Είναι μέλος της διεθνούς επιστημονικής ένωσης Λογιστών Association of International Accountants (ΑΙΑ) από όπου έχει λάβει πιστοποιήσεις στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα και τη Φορολογία, της Πανελλήνιας Ένωσης Λογιστών (ΠΑΕΛΟ) και του συλλόγου Λογιστών Αρκαδίας.

Εργάζεται από το 2003 ως Λογιστής αρχικά σε λογιστήρια μεγάλων εταιρειών και από το 2015 ως ελεύθερος επαγγελματίας λογιστής διατηρώντας λογιστικό γραφείο στην Τρίπολη με ειδίκευση λογιστική εταιρειών, οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης και φυσικών προσώπων.

Στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης συμμετέχει ως σύμβουλος σε έργα προετοιμασίας και προσαρμογής στο νέο Λογιστικό πλαίσιο φορέων γενικής κυβέρνησης.

Έχει διατελέσει μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου Λογιστών Αρκαδίας και μέλος επιτροπών σχετικά με το λογιστικό επάγγελμα.

Πιστεύει στη συμμετοχή στα κοινά ως ενεργός πολίτης και στη δύναμη της προστιθέμενη αξίας για την αναπτυξιακή ενδυνάμωση και την ποιότητα ζωής στον Δήμο μας.